Komiker och imitatör

Komiker och Imitatör i Sveriges Radio

Sedan våren 2013 är jag en bestående del av humorprogrammet Carpe Fucking Diem som sänds varje vecka i Sveriges Radio P3. Jag imiterar b.la: Carola, Annie Lööf, Vicktoria Silvstedt, Carolina Gynning, First aid kit, Kronprinsessan Vicktoria, Veronica Maggio, Pernilla Wahlgren, Astrid Lindgren m.fl. jag skriver och framför även en hel del parodilåtar.

Hösten 2014 har jag hoppat in och gästspelat ett par omgångar i Public Service satiren i Sveriges Radio P1 tillsammans med min imitatörskollega Göran Gabrielsson.

Dess för innan har jag medverkat som manusförfattare och imitatör i P3 Humorhimlens Papegoja tillsammans med Johan Bjerkanderr där vi bland annat gjorde denna parodilåt, en battle rap mellan Stockholm och Göteborg.

Jag och Christian Hedlund hade projektet Papegojlyckan i Humorhimlen labb där en av mina mest uppskattade karaktärer var den elaka Lilla Amanda 5 år.
Parodilåt med lilla Amanda.

Medverkat i följande TV-program

  • TelefonPiraterna, Kanal 5
  • Vakna med the voice, Kanal 5
  • Världens humorkväll, TV4
  • Hey Baberiba, TV4 Baluba
  • Faktum, SVT Produktion
  • Aftonbladets webbtv, Comedy TV
  • Comedy Mobil-TV, teleoperatören 3

Stand-up komiker

Från 2005 till 2010 uppträdde jag som stand-up komiker runt om på landets främsta comedyklubbar. Bland annat på Norra brunn, Stockholm Live´s scener samt på nordens största comedyfestival Skrattstock inför en publik på ca 15 000 personer.
2010 beslutade jag mig för att ta en paus från just stand-up och istället rikta in mig på radio-komik. Denna stand-up paus varar fortfarande men bli inte förvånad om jag rätt var det är står på en scen nära dig.

Stand-up gig lista.

Här är några bilder från diverse standup framträdanden
Norra brunn
Norra brunn
Skrattstock 2007
Skrattstock 2007
Gasta
Gasta
Norra brunn
Norra brunn